GASTENBOEK "De Wynmole"

GASTENBOEK "De Wynmole"

Romantische Mini Camping, Vakantiehuis en Bed and Breakfast, nabij Sneek in het midden van Friesland.


Kleinschaligheid en persoonlijke benadering vinden wij belangrijk.

Ondek Friesland vanuit een autentieke, eeuwen oude terpdorpje Dearsum.
Zeer centraal gelegen in Friesland, nabij Sneek - Leeuwarden - FrieseMeren.
Een landelijk gebied waar je tijdens prachtige fiets en wandelroutes heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie.

GASTENBOEK

GASTENBOEKGeplaatst door Hierishetmooi 07 mei, 2017 12:57
Beste mensen,

Door op de link reactie te klikken ziet u ervaringen van onze gasten.
Ook kunt u uw eigen ervaring plaatsen.

Vriendelijke groet,
Jan en Dieuwke


Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Hans en Ingrid 20 aug, 2019 11:37

Wat een leuke camping! Klein, maar groots door de aanpak van Dieuwke en Jan! De ontvangst met koffie is hartstikke leuk, evenals het boek met tips voor uitstapjes in de omgeving; je krijgt het te leen tijdens het gehele verblijf. Er is rust en ruimte op de camping en het sanitair verdient zeker een dikke pluim: goed over nagedacht en werkelijk brandschoon!! Door de centrale ligging (net boven Sneek) is het gemakkelijk alle kanten uit te gaan om Friesland te verkennen. Wij hebben genoten van deze camping en deze mooie provincie!

Geplaatst door Marcel en Giny Witjes 03 jun, 2019 19:50

Met het Hemelvaart weekend enorm genoten op deze mini camping. Heerlijk rustig, je hoort s’avonds alleen de kikkers waarbij je prima in slaapt valt en wordt s’morgens wakker met gezang van de vogels. Enorm gastvrije ontvangst en verblijf! Nieuw sanitair dat elk moment van de dag super schoon is. Altijd warm water in de ruime douches en voor de afwas. Een aanrader voor iedereen die rust en echte gastvrijheid zoekt!

Geplaatst door Dinie Reumer 26 apr, 2019 08:52

Wij hebben in het paasweekend gekampeerd op de prachtige camping. We voelden ons welkom bij Jan en Dieuwke. welk Fijne douches en super.s😐hoon sanitair. De plaats waar de caravan mocht staan was voorzien van een terras, dit is fijn.

was het prachtig weer. Heerlijk gefietst in het mooie Friesland.☺ ☺

Geplaatst door Theo de wit 23 apr, 2019 20:33

Een fijne en schone minicamping waar je echt ontvangen wordt met een lekker kopje koffie en een praatje met Jan en Dieuwke wij hebben echt genoten tijdens ons verblijf op de Wijnmole gewoon een aanrader.

Geplaatst door Francoise Lanting 05 mei, 2018 19:34

Fijne sfeer. Rust. De beheerders hebben aandacht voor hun gasten en het terrein. Nooit eerder een camping meegemaakt, waar niets op aan te merken was. Voelde me enorm te gast.

Geplaatst door Marcel en Niels 03 apr, 2018 19:23

Leuke kleine camping in mooie omgeving. Prachtig sanitair en erg vriendelijke behulpzame eigenaren Jan en Dieuwke. Wij waren er met de Paasdagen, en komen zeker terug.


Bêste Jan en Dieuwke. Wy hawwe it slim nei ús sin hân op jimme kemping wilens de peaskedagen. Betanke foar it gesellich ûntfangst en oant sjen. Freonlike groetnis Marcel en Niels West Fryslân.


Geplaatst door Patrick Liebens 24 dec, 2017 12:46

Patrick Liebens

5/5

4 weken geleden op Google

Minicamping met een paar kampeerveldjes. We werden welkom geheten met een kop koffie, aan de caravan gebracht. Kraaknette camping met sanitair dat ik met 25 jaren kampeerervaring nooit gezien heb. Super proper en modern. Wifi op onze plaats. Ze hebben een overdekte fietsenstalling waar je ook een e-bike kunt opladen. In plaats van een ruime week, zijn we drie weken gebleven.
Patrick


Geplaatst door Martin K 24 dec, 2017 12:45

martin k

5/5

4 maanden geleden op Google

Super camping. Zeer schoon en mooi sanitair (behalve van de heren, die moet nog verbouwd worden). Alles heel dichtbij. Zeer leuke camping eigenaren. Lief en gemoedelijk. Veel ouderen. 40+. Rustig en relaxt. Overkapping voor fietsen. Een aanrader.


Geplaatst door Ben Willemsen 24 dec, 2017 12:43

Ben Willemsen

5/5

4 maanden geleden op Google

Fantastische ontvangst op deze mooie rustige camping


Geplaatst door Karin Mouthaan 24 dec, 2017 12:41

Karin Mouthaan

5/5

6 maanden geleden op Google

Hele fijne camping met zeer vriendelijke eigenaren en super sanitair.


Geplaatst door Erik de Maijer 24 dec, 2017 12:22

Erik de Maijer—5 sterrenZeer gastvrije rustige camping. Met een prettige ruime gezamenlijke ruimte voor als je een keer met een hele groep gaat. Wij waren er tijdens de jaarlijkse Elfsteden roeimarathon.
Romantische minicamping, vakantiehuis en Bed & Breakfast Sneek Friesland

Geplaatst door Renske Sijtsma 24 dec, 2017 12:22

Renske Sijtsma—5 sterrenMet groot plezier druk ik op de 'vind-ik-leuk' knop. Waarom? Omdat ik weet hoe fijn het is om in het vakantiehuis van De Wynmole de vakantie door te brengen. Mooie boerderij, lieve mensen, kortom een prachtige ervaring, ik kan het van harte aanbevelen.
Romantische minicamping, vakantiehuis en Bed & Breakfast Sneek Friesland

Geplaatst door Wilma Assink 24 dec, 2017 12:21

Wilma Assink—4 sterrenWe hebben het weer heerlijk gehad op jullie mini camping!
Romantische minicamping, vakantiehuis en Bed & Breakfast Sneek Friesland

Geplaatst door Annelies 24 dec, 2017 12:20

Heerlijk rustige camping met mooi authentiek vakantiehuis

Prachtige minicamping met mooi nieuw sanitair. Hadden een plek op de camping en het vakantiehuis gehuurd. De eigenaren doen hun best om het je naar je zin te maken. Kortom een aanrader!!Komen zeker terug.

door Annelies


Geplaatst door Pj Speerstra 24 dec, 2017 12:20

Pj Speerstra • 2 years ago

Dit weekend hebben we twee nachten gekampeerd met een tentje op de Wynmole. Het is een heel mooi terreintje met heerlijk dik groen gras om te staan. Mooi sanitair en een prachtige ruim onderkomen om bij slecht weer in te verblijven, maken het tot een terrein waar alles aanwezig is voor rustig kamperen. Wij hebben er van genoten en komen vast weer een keer.


Geplaatst door Corina De Visser 24 dec, 2017 12:18

Corina De Visser • 2 years ago

Wij zijn zondag hier aangekomen op deze mooie, rustige camping. Er zijn grote kampeerplaatsen. Heel schoon en mooi nieuw sanitair. De eigenaren jan en dieuwke zijn aardige mensen. We kregen bij aankomst zelfs een kopje koffie en thee. Veel informatiemateriaal kan uit de recreatieruimte gepakt worden. Fietsroutes worden uitgeprint. Kortom echt een aanrader.


Geplaatst door Tonny van den Toren 31 mei, 2017 22:12

Beste Jan en Dieuwke,

Vorige week bij jullie op camping geweest. Geweldig genoten van de omgeving, jullie hartelijke ontvangst en de prettige sfeer op de camping. Een prachtig uitgangspunt voor mooie fietstochten door het waterrijke Friese landschap.

Groet,
Tonny en José van den Toren